Disclaimer Trisha van Isselmuden Coaching & Training

Trisha van Isselmuden Coaching & Training richt zich op coaching en trainingen binnen het brede werkveld van coaching, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde leefstijl. 

Alle diensten en producten die ik aanbied, zoals bijvoorbeeld mijn coaching trajecten en online trainingen, zijn voor educatieve en informatieve doeleinden.

Ik bied geen medische of zakelijke/financiële adviezen. Neem contact op met een arts of zakelijk/financieel adviseur,  voordat je ingrijpende acties gaat ondernemen, of handelingen gaat uitvoeren die consequenties kunnen hebben in welke vorm dan ook.

Niets in mijn diensten en producten, of in welke van mijn content ook, is een belofte of garantie voor specifieke resultaten. Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het toepassen of uitvoeren van kennis of handelingen zoals opgedaan via een van mijn diensten, producten of in welke van mijn content ook.

Op geen enkele wijze kan Trisha van Isselmuden Coaching & Training aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden.

Door inschrijving voor mijn diensten en producten, impliceer en verklaar je dat je lichamelijk en psychisch gezond bent.

De intellectuele eigendomsrechten op de door mij ter beschikking gestelde materialen (zoals coaching tools, online trainingen, werkwijzen en adviezen en andere geestesproducten) berusten bij de Trisha van Isselmuden (persoonlijk) en/of Trisha van Isselmuden Coaching & Training. Het is nadrukkelijk niet toegestaan het materiaal en verstrekte documentatie te verveelvoudigen, openbaar te maken of aan derden beschikbaar te stellen zonder voorafgaande toestemming.

Met mijn diensten en producten is het mijn missie om je te helpen om bij een gezonde leefstijl. Wat jij doet met de door mij geboden kennis, handvatten en tools is geheel aan jou en jouw eigen verantwoordelijkheid.

Op alle transacties, inclusief inschrijving voor een (gratis) online training, zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Lees ook het Privacybeleid.

Cookie instellingen

Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruiken wij cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
Creëer een Vitaal en Sprankelend leven draait op SYS PlatformSYS Platform