Leave a little sparkle wherever you go

Trisha van Isselmuden, Coach vanuit Verbinding en Authenticiteit

Trisha van Isselmuden

Desire, ofwel verlangen...

… is de betekenis van mijn voornaam Trisha en is heel toepasselijk voor mij.

Mijn brandende verlangen en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat ik van chronisch vermoeid steeds energieker geworden ben. Ik heb mijn angsten in de ogen gekeken, mijn leefstijl aangepast, mijn baan opgezegd en mij omgeschoold tot holistisch leefstijlcoach. Ik doe het werk wat ik leuk vind en bepaal mijn eigen werktijden. Daarnaast heb ik genoeg energie voor de dingen waar ik blij van word. De sprankeling is weer terug in mijn ogen. 
Een vitaal en sprankelend leven gun ik jou ook!

Mijn verhaal in het kort

Tot een aantal jaar geleden werkte ik in functies als marketeer en productmanager. Ik deed dat altijd vol overgave en was ook best goed in mijn werk. Alleen los daarvan was ik altijd moe. Mijn sociale leven ging steeds meer achteruit. Ik verlangde naar een vitaal en gelukkiger leven. Alleen wist ik niet hoe, waar te beginnen en ik had er ook niet de puf voor. 

Wat ik toen niet besefte of wilde toegeven aan mezelf, was dat mijn leven op dat moment meer “overleven” was. Ik leefde vanuit angst om mijn baan te verliezen en alles “wat ik had opgebouwd”. Dus zette ik elke keer de knop weer om en ging door. Totdat het niet meer ging en ik in 2013 chronisch vermoeid en burn-out thuis kwam te zitten. 

Vanaf dat moment had ik niet alleen een verlangen, maar ook een noodzaak tot verandering. Ik wilde nog steeds meer energie en een sprankelend leven. Alleen ging het op dat moment slechter dan ooit met me. Het kostte me daardoor nog meer moeite en doorzettingsvermogen om mijn verlangen waar te maken. 

Achteraf gezien is dit proces een prachtig geschenk geworden voor mij. Ik ben stap voor stap energieker geworden en heb mijn leven zo ingevuld dat ik daar heel blij van word. Ik heb me omgeschoold tot holistisch leefstijlcoach en ben voor mezelf begonnen. En ik heb weer tijd en energie om leuke dingen te doen! 

Mijn wens voor jou is dat ook jij je verlangen waar kunt maken. Liefst nog voordat het een échte noodzaak wordt. 

Liefs, Trisha

Leef, alsof het je laatste dag is
Leef, alsof de morgen niet bestaat

Andre Hazes jr. - songtekst Leef

Nog meer over Trisha

 • 41 jaar
 • Getrouwd met Mark
 • Gek op poes 'Happy' en andere dieren
 • Geboren in Nederland, tweede thuisland Australië
 • Vindt koken vreselijk, eten heerlijk
 • Guilty pleasure: berenchipjes, liefst de hele zak in 1 keer
 • Passie voor reizen, avontuur en het verleggen van mijn grenzen
 • Doorzetter op elk gebied, voorheen als valkuil, nu vooral als kracht
 • Positief, Krachtig, Liefdevol
 • Vanuit burn-out en leven met Chronisch Vermoeidheid Syndroom gegroeid naar Trisha 5.0, de beste versie van mezelf
 • Coach vanuit Verbinding naar Succes
Trisha van Isselmuden, Over mij, met Happy

Het is mijn missie om je te begeleiden naar een energieker en blijer leven

Pak de regie van jouw leven in handen en sprankel weer

Aan het einde van mijn burn-out heb ik een coaching traject bij Trisha gevolgd. Zij heeft mij geleerd om weer zin in de toekomst te hebben. Door haar heb ik leren luisteren naar mijn innerlijke kompas en kan ik hier met vertrouwen naar handelen. Zij heeft mij heldere tools gegeven, die ik kan blijven toepassen. Het coaching traject was veelzijdig en zal nog lang nawerken. Trisha is een professionele coach die vanuit eigen ervaring vertrouwen geeft, confronterend kan zijn en bovenal motiveert.
Mariecke
Lifecoaching voor een vitaal en sprankelend leven

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wil je de regie van jouw leven in handen nemen? Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kijken we samen naar jouw ‘verlangen’ en waar jouw grootste knelpunten zitten. Het gesprek kan online via videobellen of telefonisch. Ook bekijken we welke mogelijkheden ik heb om jou te begeleiden bij een oplossing. 

Ik heb maandelijks slechts 4 plekken voor een gratis adviesgesprek. Daarom stel ik je bij je aanmelding al wat vragen. Je hoort na je aanmelding zo snel mogelijk van mij of 1 van de plekken voor jou is. Ik reageer altijd persoonlijk op je aanvraag.

Cookie instellingen

Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruiken wij cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
Creëer een Vitaal en Sprankelend leven draait op SYS PlatformSYS Platform