I commit to living perfect health

I commit to living perfect health

Jeetje wat was de afgelopen week een ‘rollercoaster’. Nou houd ik wel van achtbanen, maar deze sla ik liever over.

Mensen die mij al langer kennen of volgen, weten dat ik Chronisch Vermoeidheid Syndroom heb. En dat ik zo’n beetje alles doe om dat te doorbreken. Ik verkoop nog net niet mijn ziel aan de duivel 😉

Alles wat ik de afgelopen jaren op weg naar herstel heb gedaan, heeft bijgedragen aan een stukje meer levensgeluk.
Aan meer kunnen en dichter bij mezelf komen.
Aan Trisha 5.0

Alleen kwam dat geloof de afgelopen week op losse schroeven te staan toen mijn lichaam mij terug floot en tot rust dwong. Na een paar dagen ziek op bed, googelde ik voor het eerst in al die jaren naar de herstelprognoses van CVS en zag ik dat dat “slechts 7%” is en ook vaak alleen maar wanneer de diagnose snel komt, wat bij mij niet zo was.

“Dan moet ik het eindelijk maar accepteren” zei een stem in mijn hoofd. De stem in mijn hart zei echter wat anders, van de kern van mezelf, van Trisha.

Wist je dat mijn voornaam “Desire” betekent? Of wel verlangen?

En wist je dat mijn brandende verlangen is om gezond te zijn en vol energie?

Dat hartverlangen strookte dus totaal niet met de stem in mijn hoofd “dat ik er maar mee moet leren leven”. En die stem in mijn hoofd maakte mij ook nog wijs “dat er geen werkgever is die op mij, met mijn beperking, zit te wachten”. En die stem in mijn hoofd sprak nog even op zo’n toon door, terwijl ik me steeds zieker voelde, boosheid voelde en verslagen.

Toen deed ik wat ik normaal niet snel doe en dat is mijn proces delen, de zware kant ervan.

En wat een bijzondere reacties kreeg ik op mijn bericht, dat ik op verschillende plekken gedeeld heb. Vooral mensen die vertelden hoe sterk, krachtig en kwetsbaar ze het vonden. En ook dat het goed zou komen en er absoluut bedrijven zijn die mij in dienst willen nemen. En ook mede coaches en therapeuten die nog een alternatieve oplossing wilden brengen. Heel fijn en bijzonder! Dank daarvoor!🙏

Ego-strelend ook. En tja, dat ego, dat is nou eigenlijk net wat mij de hele week in de weg heeft gezeten. Die stem vanuit mijn hoofd was namelijk een typisch gevalletje van mijn ego. En dat ego vindt het heerlijk als ik ernaar luister. Terwijl dat me juist in de problemen bracht in het verleden. Daar kom ik vast nog weleens op terug.

Wat ik nu vooral wil delen is dat er afgelopen week een enorme strijd is geweest tussen mijn hoofd en mijn hart. Mijn hoofd die mij vertelde om verder te gaan met het rouwproces rondom mijn chronische ziekte. Mijn hart die verlangde naar een vitaal en sprankelend leven.

En in die strijd heb ik besloten om niks te doen. Om te mediteren en de rust in mezelf op te zoeken.

Ik luisterde naar inspirators als Dr. Wayne Dyer en Abraham Hicks.

En het vlammetje van mijn brandend verlangen in mijn hart werd weer groter🔥🔥🔥

En daarmee ook weer mijn vertrouwen dat ik mezelf kan ‘helen’. Door mijn focus weer op mijn hart te leggen, op mijn ‘desire’, mijn brandend verlangen, is het een innerlijk weten dat alles goed komt.

Laat het toeval zijn of pure synchroniciteit. Vandaag start de 21-daagse “Meditation Experience, Perfect Health!” van Oprah & Deepak waaraan ik mee doe. En de kerngedachte van vandaag is:

“I commit to living perfect health”💫

En dat lieve mensen is precies wat ik doe!

Mooie dag 😊✨

I commit to living perfect health
Deel op facebook
Facebook
Deel op whatsapp
WhatsApp
Deel op linkedin
LinkedIn

Cookie instellingen

Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruiken wij cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
Creëer een Vitaal en Sprankelend leven draait op SYS PlatformSYS Platform